Heroic keys

Bueno escric aixo per veure kines claus teniu en heroic mode.

Coilfang Reservoir Take
Tempest keep Take
Auchindoun Take
Hellfire Citadel Need

Jo us o dic perke ens tenim ke posar les piles en pillar les claus .

17 comentarios:

piZZero dijo...

Slacker... a veure si aprens a fer servir l'angles!

Quan dius "take" jo sobreentenc que ja la tens, PERO si dius take en anglès és per que encara no la tens. Per exemple: Surt un èpic OMGIMBAFERALDURIDGEAR i et preguntan: Stardust, do you want it? I tu dius: Take! (pq no el tens)
El need té un significat semblat :P

Si el que vols dir es que ja la tens es millor dir "Got" o "Got it", o simplement "Ja la tinc" xD

Got it leecher?

Santa dijo...

Poz podríem fer un boost a shattered halls que nito 2k nome s :P

Stardust dijo...

Home fer uns shattered halls en heroic estaria de puta mare.

Avui a la nit SHATTERED HALLS
El posare a la imbaferalgeartakeshard agenda aixi kedara clar

Santa dijo...

xD

fanatiK dijo...

Hey!

- L'objectiu es dedicar-se al pvp/arenas si o no?. El meu, almenys, si ho és, ja estic molt cremat del pve i ara per ara l'únic que em diverteix és el pvp. Jo personalment em "jubilo" temporalment del pve i la meva intenció es dedicar-me per complet a les arenas/BGs.

Doncs per a tots aquells que us hi volgueu dedicar l'únic que es necessita per complementar el gear de pvp són alguns rewards dels "Badge of Justice".

Per aconseguir Badges, el més fàcil/rentable és fer Mechanar/Slave Pens/Underbog/Mana Tombs. O sigui: Tempest Keep, Coilfang Reservoir i Auchindoun. Amb la de runs que hem fet, tothom té, o hauría de tenir, un gear decent per al pvp. Això + Badges + some crafts + Rewards d'honor (BGs) és suficient per a començar amb un team d'arena.

Tot el que no sigui dedicar el temps a aconseguir això, personalment, ho trobo una pérdua de temps per tots aquells que ens volguem dedicar al pvp.

Per tant, i per no generar mal rollos/confusions, podeu comptar amb mi per tot això que he esmentat.

PD: http://armory.wow-europe.com/ <- aquí podeu mirar tot el tema claus de tothom.

fanatiK dijo...

Aps, una altra cosa que m'he oblidat de comentar.

El Roger i el Montes sobretot, són els que fa menys que juguen i per tant potser si que necessiten algo d'ajuda en alguna cosa que els hi quedi per fer. Si és aquest el cas tb m'apunto on faci falta. Però recordeu que l'objeciu final és el pvp i per tant tot el que no sigui estrictament necessari considereu, com he fet jo, a passar del tema.

http://www.geekboys.org/arena/ <- aquí podeu veure el que duu la gent que fa arenas, builds, enchants, gemes, etc. Un cop tingueu clar el que necessiteu de debó s'hi va si cal.

Stardust dijo...

Si Cristian tens rao, a mi personalment em falten 4 o 5 badgets kuan els tingui em comprare una off hand de healer, pero em falten coses encara per poder estar "preparat per el pvp".

Per exemple per fer pvp em faig feral i per fer arenas soc un imba healer.

Jo crec ke el tema gear tu ja el tens perke son pokes peces, pero jo... men falten 2 o 3 mes o menys :(

6zeros dijo...

No tengo ninguna y no creo que las consiga con el cambio de personaje. De aquí a que suba aSanpancracio y pille las reputaciones estas...

Santa dijo...

peebeepee!!11 l'skelet de moemnt es farà un imbagearspelldamageomfgqueimbaquesócemposopinocho
i a lo que me hechen... que és arena poz guay ^^ total es nar a fotra bulassus+pegatina+pegatina I'm da panini man xD

6zeros dijo...

Ya he calculado los tokens que necesito:

-70WG
-80AV
-130AB
-50NS

Casi naa...

6zeros dijo...

He estado mirando las builds de los chamanes mejor claseificados y son casi todos elemental/resto. Así que mientras me dedique a las BG para conseguir equipo iré pillando el equipo de elemental, y luego cuando entre only arena mode me pasaré a esa build, que es más aburrida pero por lo que parece debe de ir mejor en arenas.

fanatiK dijo...

Hey!

- Por las marcas de las BGs ni te preocupes Carlos, se te acabarán acomulando en el mail antes de que tengas el honor suficiente para pillar los items.

Por cierto, en el siguiente parche reducen los costes de honor del gear un 20-25% y el de las gemas un 60-65%.

6zeros dijo...

Me acabo de hacer un AB con mi nueva build y mi maza de 100g de la AH... y menuda ful de estambul. Aparte de perder, sólo he rebentado 18 allies! Una mierda de honor. Y los palakas me ownean easy con su "stun+healfull" y su burbuja+healfull. Me cago en los palakas!

Eso si, rogues sin stealth, hunters y algún q otro caster... easy mode.

piZZero dijo...

"rogues sin stealth"
"warlocks en bolas"
"warriors defensivos"
"shadow priests mancos"
"casters resteando"

E-Z mode (easy mode... ya podras! Por cierto, que maza te has pillado? Link plz!

6zeros dijo...

Digo lo de rogues sin stealth porque los rogues en las BG se limitan a rematar a gente a punto de morir, y esperan en stealth. Por lo que muero siempre cuando me pillan así. Y los palakas me ownean si o si, da igual como me pillen. El resto depende del manquismo, la suerte, etc.

The Oathkeeper, mi maza 2h
http://www.wowhead.com/?item=31299

Mi intención es pillar esta para cuando sea elemental. Seguramente hay dagas mejores, pero odio ver un tauren con daga, queda ridículo:
Sky Breaker
http://www.wowhead.com/?item=27937

Quinpayotu dijo...

Buenu, ja que tothom diu la seva, pos afegeixo lo que jo crec i vull fer.

Per mi el pve no i tinc massa intencio de dedicarmi, basicament perque es lo de sempre, quan tens lo millor o casi lo millor, treuen una nova instance i t'has de tornar a rallar a aconseguir lo millor. Amb el pvp aixo no es nota tant.

Jo de instance, ara com ara no vull res de res, nomes m'interessen badges, i em falten 10 spirit shards.

Tot el que em pugui sortir en instance sera rapidament canviat per gear de pvp, i a mi un item que curi molt ara com ara m'importa poc tenirlo. Nomes m'interesen items de healer en arena, es a dir items que donguin heal, amb resilence i amb stamina. Fora de lo que sigui aixo se'm en fot fer need o greed, potser es millor que lo que portu, pro se que no es lo que necessitu pillar per lo que vull fer.

Tot i aixi la gent no te perque fer lo que uns haguem decidit, a mi em sembla de pm que la gent es dediqui al pve i ho convini amb una mica de pvp/arena, lo unic que jo no em vull rallar amb el pve, perxo mateix si us heu fixat no tinc guild. Perque no vull que em rallin dientme que haik de fer aixo o haik de fer allò, simplement fotu el que vull. Problema.... no tens guild on demanar gent per fer instance, pro buenu es assumible

Apa ja us he rallat, quan montem grup de arena hem de estar 100% focus a guanyar, no vull estar perdent ranking ;)

Stardust dijo...

Jo tambe em vull dedicar a fer pvp, pero de moment tinc una contruccio de healer , cosa ke aixi puc anar a les instances en heroic i pillar badgets.

El meu problema es ke tinc una crisis de identitat aguada encara no he decidit kin rol fare :(.
I aixo em rebenta perke el tema del gear es crucial tenirlo adecuat al teu rol aixi ke nose si sere resto moonkin o feral.

El problema eske tots 3 m'agraden molt... no en hi a cap ke sigui mes dolent.Tots son bons i tinc bon gear en els 3.

De moment segueixo sent resto per akests dies mes endavant ja veurem.